Susu formula

Hi mommy semua, nak tanya. Sekarang tgh survey²susu formula utk anak, susu apa ye boleh suggest kan? Anak mmg direct susu badan sebelum ni. Mak dia dh xlarat nak pangku dia susu skg ni. Terima kasih #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Kalau baby mmg BF sejak lahir, susu yg plg hampir dgn BM adalah NAN. Anak sy exclusive bf dua org selama 2 thn n mmg tak accept susu2 lain. Try NAN terus okay. Lepas dah biasa dgn NAN dlm 6 bulan baru sy tukar dugro. Murah skit