kekerapan bayi menyusu

hi mommy semua nak tanya normal ke kalau bayi 2 bulan kerap sangat menyusu? tak sampai 2 jam mintak susu especially malam. n baby saya selalu sangat jeluak susu. saya dah sendawakan tetap ada jeluak susu dia. kalau saya tak bagi susu mesti dia akan nangis hanya akan diam bila bagi susu. #firsttimemom #pleasehelp #advicepls

2 Balas

normal bg saya sebab fully breastfeeding. Penyususan susu ibu pada waktu mlm sangat bagus untuk tumbesaran anak dan ketenangan ibu.