Payudara berdenyut

Mommy semua nak tanya la memang first trimester ni payudara kita memang terasa berdenyut ke #ingintahu #bantusharing

10 Balas

Sama. Bukan tek je rasa besar n sakit, ting pun membesar n sakit. Tegang je gitu. Katanya sbb proses susu dlm badan. Mmg akan rasa mcm tu. Kena pakai bra besar sikit. Mcm saya pakai bra jenis nursing.

10mo ago

ok sis nanti nak cari juga la 😊

Sy dlu 1trimester sampai bengkak. Menangis jugak la tiap malam. Lps tu sblm tidur suruh husband urut. Masuk trimester 2 okay dah, tak sakit.

10mo ago

ye sis saya suruh juga urut tapi xkurang pun hahaha makin iye 😅

normal, sy dulu pon gitu .. klu bwk kete langgar bonggol pon rasa sakit .. tp masuk 2nd tri sakit tu hilang pulak 😅

Normal sis, saya pun waktu trimester 1 memang sakit breast,. Lepas dah masuk trimester 2 dah berkurangan sakit tu

10mo ago

Insyallah sekejap je masa berlalu tu sis.

normal..saya pon mcm tu juga sampai tak nak keluar rumah sebab takmau pakai baju dalam

10mo ago

aah sis sama LA xpakai kalau kat umah sendiri je kalau kat umah mak sendiri or mentua saya pakai LA walau sakit 😂

Normal😆 Dulu saya first trimester sakit denyut kalau terkena sikit pun dah nyilu rasa…

10mo ago

kan saya pun rasa ni

Aah normal.. ase sensitive skit sakit2. Sb breast akan membesar.. nt lame2 okey la tu

Yup normal. Saya pun tgh first trimester. Memang ada rasa sakit😭

10mo ago

bersabar jela 😔

normal sis. Sy sakit tek sampai masuk 2nd trimester x hilang lg

10mo ago

yekee sis semoga yg baik² saja LA

yee normal sis

10mo ago

yekee sis harap cepat LA baik nya