10 weeks 4 days

Hi mommy semua, masa 10 weeks ni tak boleh rasa lagi kan baby gerak gerak? And normal ke sakit belakang, pinggang dan tulang punggung especially lepas bangun tidur? Allahhhhh rasa macam lepas bertumbuk 😂 #newmomhere #First_Baby

17 Balas

wei kitaaaa sama, sakit pingang di awal 10minggu skg dah nak masok 15ming pun still rasa sakit pingangg. Doctor kata sbb perkembangan baby. And jgn lupa minum air putih byk

2y ago

Sy mula rasa sakit pinggang ni sejak bulan ke3 smpai laa skrg dh 35w dh 😅 aduiii laa azabnya . Apa yg boleh sy buat urut belakang pakai lotion je tiap2 mlm .. bila bgun pgi okay sikit