gdm, hb low

hi mommy semua, hb saya low start last month, try consume pati delima gulsan macam orng suggest sbulan lps..dh habis sebotol tapi lagi turun, n orang cakap pati delima gulsan tu ada gula tak sesuai untuk gdm. another alternatif ialah mnum mnyak kelapa dara vco, tapi doc tak bagi consume, sebab ramai yang kulit tmpt brsalin tu jadi tofu (lembut) untuk dijahit. confius. hmm doakan saya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Hi awak..cuba awak try mkn buah naga isi merah.. sya hari tu pon sama HB low teruk ,then saya amalkan mkan buah jambu batu n buah naga isi merah... alhamdulillah lepas dua minggu hB dh cantik balik