Baby cirit birit

Hello mommy semua bby sy 1month 1day dn klu dia buang air besar mesti najisnya cair air cmpur ketul2 sikit. Nak tanya ni Cirit birit ke tu ?baby cirit birit tu mcm mna yer ? Najis air je semua atau ada air cmpur ketul2 ? Dan satu lagi baby cirit birit tu apa penyebab ye? Dri susu ibu ke ? Mohon pencerahan mommy2 semua . Thankyouu ☺ #babyfirst

2 Balas

Kalau susu ibu, poo poo baby kuning mustard and berketul and Macam cair sikit tu normal. Kalau cirit birit color lain