Bayi muntah banyak

Hi mommy semua.. bayi 2 bulan menyusu badan tapi muntah byk.. setiap hari mesti ada sekali akan muntah keluar semua susu.. dan biasanya sebelah malam..bayi adakala batuk sikit.. adakah normal ?

2 Balas

baby batuk sikit..biasa akan sendawa dulu baru muntah atau tgh sendawa terus muntah..biasa baby boy 2 bulan menyusu byk mana ? boleh share tak

dah sedawakan bayi selepas menyusu?baby overfeed?baby ada batuk ke ?