Kehamilan

Mommy semua.. Bantu saya.. Macam mana nak ada selera makan.. 8 week.. Rasa nak nangis je sebab tak lalu nak makan... 😭😭😭#1stpregnnt #mommybuntu #firstbaby

7 Balas

saya sekarang pmbuka selera ice cream je sis. mknan lbih kpd western je baru dpt telan.kalau drumah mmg xboleh hidu bau masakan. kalau xda ice cream syg xboleh nk telan mknan lain. erm lain org lain sis. cuba sis cari bnda utk buka selera dulu. insyaAllah dpt mkn yg lain jugak. buah2 jgn lupa ok

kite pun pregnant anak pertama.. selera makan mmg langsung tiada.. muntah muntah tu pun maybe sbb masuk angin .. loya kt nasi, and ayam xyh ckp.. since pregnant 4weeks(tu pun bru tahu) ais batu and asam pelam jdi mknn and then husband pening.. dia always cari food staff like roti , buah buahan..

kta sma sis.. tp sy paksa minum susu.. sy minum similac mom.. so far ok tuk energy sepanjang hari..

ok lg siksa xslere mkn.. nt start sakit pinggang or pinggul lg siksa sis 😂

4y ago

kan , okeylagi selera makan .. belum sakit pinggang & bengkak kaki lagi . ini baru namanye seksa 🤣

Bagi tau dekat misi Nanti dia bg vitamin untuk selera makan

normal sis awal2.kalau tak lalu makan buah byk2

normal awak