Baby tak berak

Hi mommy semua. Anak sy baru 10 hari. Sy ada bg susu fm kt anak sebab susu badan kurang tp still bg gak susu ibu kt baby . 2 hari dah baby tak berak. Normal ke ? Macam mana nak buat bagi baby berak? #firstbaby

1 Balas

mungkin susu fm tu tak sesuai dgn baby, try tkar susu lain, biasa nurse akan bgitau kalau susu fm wajib sehari tu dia berak jugak kalau breastfeed taj berak dua hari pn takpe awk :)

3y ago

ohh yeke mcm tu. tp dah tukar dah susu fm still sama gak. Kesian pulak kt baby kalau dk tukar selalu