Due march hadir 😊🙋🏼‍♀

Hi mommy sekian saya 37 minggu 4 hari ada sama due dengan kiter tak ? 2 march ada yang sudah besalin kerr tu? 😊 Saya belum lagi tengah tunggu tanda tanda nak besalin nie .

11 Balas

Sama due.. Malam2 selalu baby mengeras dan rasa macam sakit pinggang mcm senggugut. Tapi masih tak bersedia lagi ni. Tacoddd Dah prepare bag semua tapi harap2 keluar 20hb ke atas ke. Baby siang byk tidur, malam kemain berjoget.

1y ago

kan sis saya harap sangat keluar sebelum due . anak pertama 37 minggu sya dah besalin .tapi kali ini belum ada ciri ciri lagi bby nak keluar . 😅