DUE 4th March

Hi mommies2, dah ada yang dah bersalin ke ? Sy belum lagi. Takde tanda lagii.

31 Balas

Saya dah. Elektif czer. Baby songsang. Berat baby 3.75kg alhamdulillah semua selamat. Semoga awka bersalin dengan selamat dan urusan bersalin awka dipermudahkan.

2y ago

sy some dgn sis.. bby songsang tp akn czer 14/3.tlg doakn sy jgk ya.

Hi mommies semua doakan saya tau due 2/3 ni tapi tiada tanda2 nak bersalin lagi.saya doakan mommies semua dipermudahkan urusan bersalin ok ✌🏻

due date sy 6hb march ni . sakit perut ada tapi takda petanda keluar ketuban or lendir or darah tu tak nak gi hospital dulu 😅

2y ago

Sama lah Kita.. Ada sakit perut..tp takde tanda² lagi nak bersalin

saya 6 Mac . check kepala baby dah masuk connect tp belum ada bukaan lagi.. baru rasa mcm mild senggugut mcm tu

2y ago

on off juga rasa sakit Yang tak berapa sakit ni. nervous.. tekanan darah pun naik

sy 13/3..tak da rasa apa2 lgi... hmm. tak tahu lah😂risauuu hahaa.. adik baby ni syiok duduk dlm kot hhaaha

2y ago

nak cepat nak cepat😂..kalau x kena serah diri sbb gdm d/c haha...

sama.. due 4/3..blum ada tnda lg.. onoff rsa sakit senggugut.. semoga dipermudahkan urusan smua mommies❤

2y ago

Aminnn.. 🫶🏻

Due 12/3 tapi belum ada apa² tanda lagii... baby seronok duk kt dalam tu .. xtau bila nk kluar 🤭

2y ago

Lambat lagi tu hehe.. Semoga dipermudahkan segala urusan🫶🏻

Belum.. due 7/3.. masih tempoh bertenang lagi.. belum ada tanda apa apa huhuh

2y ago

Semoga urusan kita berjalan lancar & dipermudahkan 💞🫶🏻

sama due kita..sy pun blm ada tnda..hehe..taktau laa bila baby nak kluar nie

2y ago

Sama la. Bila nk kuar xtau. Dah xlarat sgt dah nii ..

Due saya 3.3 pun masih takde tanda . Baby sedap lagi duk dalam 😂😂

2y ago

hehehe. itu laa.. bby syok duk dalam