SCAN AWAL KEHAMILAN

Hi mommy, scan awal kehamilan seeloknya berapa week ya? Saya dah 6w tapi belum g scan lagi sbb setengah kata awal lagi nak scan

5 Balas

8 week ke atas dh boleh scan , klau scan skrg mungkin nmpk kantung je , 8 week ke atas boleh dgr heartbeat skli , ikut orang

sy 5w dh scan dlu kt klnik swasta sbb nak pastikan kandungan ektopik@tak. lps 2-3 minggu bru repeat scan.

first scan saya masa 6w, buat TVS scan dan dah nampak baby dan degupan jantung dia

kalau buka buku pink bila ya yg sesuai, week ke berapa

2mo ago

Kalau tempat sy 2 bln 2 minggu means week ke 10 haritu sy g amik tarikh kat klinik .. kalau tempat puan, puan blh walkin kk tanya bgtaw nk buat buku pink

Sy dulu 10w scan