38 weeks, nak tanya

Hi mommy, saya sekarang 38 weeks. Kalau keluar ni normal ke ? ni dikira keputihan ke tanda nak bersalin ? #pleasehelp

38 weeks, nak tanya
7 Balas

mucus nama nya sis... ni tanda nak bersalin, tapi ada org ambik masak seminggu baru bersalin, tengok pada badan sendiri... saya juga 38w pagi tadi ada juga keluar mucus ni, tanda sikit² dah terbuka tu sis, kalau dah sakit berterusan atau ada tanda sis pergi je hspital

6mo ago

ooo. maksudnya kalau lendir warna mcm tu tanda² nk bersalin awal la ye?

Sy ade juga keluar lendir ni.. esok dah 39 week, still X de contractions so monitor je dulu.. kalau lendir keluar darah Kene terus g hospital

sy pum keluar mcm ni tpi lgi bnyk dr ni sketul gitu . tpi dh 3hari sakit perut biase2 je . harap cepat2 keluar la baby aminn

dekat2 dh ni. kena monitor lgi. klau bercampur darah terus g hosp.

Tadi sy pun ad kluar mcm ni, tp lgi sikit pada ni la, sy bru 36w+

sy pon ada sikit je , sikit2 kuar

Ni keputihan