Gerakkan baby

Hi mommy saya pregnant 26 weeks dah rasa pergerakkan baby , normal ke tiba tiba baby tak gerak satu hari ? Dah makan aiscream and minum air sejuk pun takda rasa pergerakkan seperti biasa . Risau ☹️

2 Balas

Saya kalau hari duk diam di rumah jarang gerak sana sini baby mesti kerap gerak. Kalau hari saya busy jalan sana sini keluar mesti rasa kurang baby aktif. Sis risau sis try jumpa doc/ pi scan.. Selagi tak pi kita juga susah hati…

sebaiknya pergi cek