37 mingguuuuuuuuuuu

Mommy. Saya nk tnya. Saya ad perasan darah setitik kecik je pada underware pagi td. Lepastu saya pntau smpai petang ni baby gerak normal dan darah xdak dah. Mommy rsa saya perlu ke hosptal jgk ka tk ya ? T#firstbaby

2 Balas

sy mcm awk jgk tp darah sy keluar skli lendir 3 hri lpstu pegi hosp doc seluk blom ada bukaan . balik2 kua darah ketul2 gn cair . pegi hosp seluk lg bru 1cm . doc suh balik . trauma dkt kena seluk je sbb seluk kali kedua langsung tkleh jalan dgn elok . doc kata normal drh kua kalau tkde rasa sakit memulas or pecah ketuban .

1y ago

Ohh ykaaa. Baik2 sy tk pergi hosp sbb xda rsa skit .. terimakasih ya .. smga ursn kta dprmdhkn🥹

boleh terus ke emergency. bagitau doc.