Botol Susu Terbaik

hi mommy. saya nak tanya brand botol susu mana yang terbaik? puting lembut dan yang senang dibasuh. and mommy semua start beli botol yang mahal atau beli yang murah2 dulu? #firstTime_mom

1 Balas

sy pernah pakai botol avent, tommee tippee. botol tt puting lembut, baby senang pegang, size 5oz. botol avent puting wideneck, size 4oz. tapi anak lagi suka avent. now dah 1 tahun lebih, sy beli botol momeasy, tapi puting sy pakai puting original avent. sebab puting yang murah2 tu anak gigit cepat koyak, compare dengan puting ori avent. tapi compare avent dan momeasy, sy tetap suka avent sebab sukatan ml/oz jelas. kalau nak bancuh susu malam2 buta senang nampak 😅. semua botol sy guna senang basuh sebab bukaan wideneck