Bacaan gula naik selepas pregnant

Hi Mommy ! Saya nak tanya ada tak siapa² macam saya... Before saya tahu saya pregnant , saya memang suka cek bacaan gula saya sebab saya obese.. Biasanya bacaan saya 6.6-6.9 (puasa)... Tapi baru² ni saya cek bacaan saya cecah 7.8 (puasa)....waktu ni saya baru tahu saya pregnant... Since dari tu, setiap hari saya cek bacaan gula saya waktu pagi. saya stress sebab bacaan 7.4-7.8 walaupun saya dah cut makan..saya stress 😭#firstbaby #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Cbe totally cut sugar n makan portion suku2 sparuh..no more snacking..kalu bacaan still sme mmg sis gdm time pregnant laa 😌