habit meludah masa pregnant

hi mommy, saya nak tanya ada tak macam saya masa pregnant suka meludah sebab air liur banyak sangat. kenpa ye? normal tak? #firs1stimemom #firstbaby #firstmom

3 Balas

Samaaa🥹. sampai tidur pn susah. terjage tgh malam sbb mulut penuh air liur which xboleh nk telan. n bangun hny utk meludah. tidur2 ayam je. bgun pagi nk pegi keje kpale pening teruk🥹

air liur banyak ke? sama la mcm saya da masuk 28w pn tk hilang lg. mmg kena sediakan bekas tepi katil utk meludah😅

2y ago

unik alahan air liur nii😅awal2 kena rasa annoying jee bila lama sgt dh hadap buat tktau jee. meludah pn ludah jelaa. hahaa

normal. sbb ada je yg mcm awak .