Perancang apa yang bagus?

Hi mommy, saya buntu tak tahu nak pilih perancang apa yang bagus.. banyak baca di google ada yang side effect dia mcm2.. bantu saya please.. tq

2 Balas

Ambil ape2 perabcang pon stil ade side effect... Setiap org lain side effect dia... Begantung pd badan masung2.... Sis cuba la ambil pil perancang dulu tengok mcm mane.... Dulu sy ambil inj 3 bulan skli... Org ckp ambil perancang inj boleh buat kita gemok... Tapi sy xnaik berat badan pon... Cume period sy terganggu... Sepanjang sy ambil inj condep sy x period.. Sampai lah sy stop inj condep baru period sy dtg balik ..

Sy ambik pil. So far 3 bulan ni take side effect lagi