Sakit pinggang/pinggul

Hi mommy sa skrg 17w, boleh ka pkai koyok d blkg. Sakit btl blkg dkt pinggul 🥲 bdri, dduk, bjln smua rsa sakit😭😭 apa yg prlu d buat arh spya x sakit. Help me mommy yg ada pengalaman mcm sa

2 Balas

Kalau tak tahan sgt, you should see your dr. Sy pun sakit sampai jumpa pakar dah, and they gave me hot and cold patch, selamat utk pregnant women. Awk blh try cari dkt farmasi, ask them patch yg selamat for pregnancy. For time being kalau ada sakit2 badan sy guna minyak cajeput, works well jgk lagi2 kalau badan berangin. Pun safe for pregnancy

no koyok during pregnancy

4w ago

noted sis 🥹 ada tips ka utk kc lega tu sakit?