Kehamilan pertama

Mommy pernah tak kena kencing kotor time pregnant.. Saya kena kencing kotor aduh peritnye time membuang air kecil.. Ada tak cara nak hilangkan rasa sakit tu.. Doc bgi mnum air garam tu je.. Utix tak slh saya tpy dah habis.. Jangan kecam sebab tak ada pengalaman first pregnancy ##firstpreganancy#mommybuntu #firsttrimester

2 Balas

Saya pun kena jugak haritu kencing kotor. Saya banyakkan minum air masak & air barli suam