Taking a Bath.

Hi mommy, Ok lang po ba na paliguan ng 2times a day ang 2 1/2 months old baby? Sobrang init po kase!

1 Reply

I started giving my daughter a sponge bath at night at around that age. Bukod sa relief from heat, it also helps in establishing a good sleeping habit. After the sponge bath, I massage her chest area with organic oil with calming aroma para antukin. Sanay na sya now, pag sponge bath time na, alam nya ng time for bed kaya hindi mahirap patulugin sa gabi. 😊