saya selalu lapar sgt

mommy normal ke jd terlalu lapar? ni kndungn ke6. 10w. sebelum2 ni sy x macam ni. sy biasanya mabuk teruk. muntah2, dan hny makan 1 jenis mknn je. tp yg kali ni, sy lngsung x mabuk, selera makan sy berganda. sy tolak batu kayu je. husbnd pn takut tgk selera mkn sy. bila lmbt mkn. perut sy jd x selesa. berangin, kembung. jd sy kena jgk makan.. kdg 2 pg pn sy makan. 5 pg makan lg. siang tu mmg mkn aje la😭

4 Balas

Normal ibu mengandung kuat makan. Saya lapar dan makan tiap 2 jam hehe. Makan tu xde la tiap kali makan tu kena makan nasi. Makan je makanan yg ada haha. Buah dll