Baby 8 bulan belum duduk

Baby 8 Bulan belum ada pandai merangkak / duduk tu normal ke?

7 Balas

anak saya dia kurang merangkak terus belajar berdiri pastu dia jalan2 sambil pegang kat dinding .. tak salah saya umur dia 9bulan lah dia cuba berdiri kalau tak dapat dia nangis haha .. normal tu puan ada sesetengah budak lambat ada sesetengah budak cepat je ..

normal rasany sis..Bby xsama..Bby saya pun lagi 2minggu nak masuk 8bulan..Belum pandai merangkak,tapi die da pandai nak berdiri sendiri & nak bertatih

ank first sy setahun lbih bru pandai meniarap 😅sbb prem lahir time 8m jd perkembangan dy lmbt sikit

Normal. Setiap budak tak sama. Ada cepat ada lambat, asalkan on track. Jangan risau

Normal jer sis..

itu normal..

normal