9 minggu 3 hari

Hi mommy, normal ke 9 weeks masih tak dapat detect heartbeat?

5 Balas

depend dgn machine klinik. klau nak kepastian try pgi klinik lain sis. macam sya, kebetulan ada klinik baru dekat sini, confirm machine pun masih baru, sy try scan. 7mggu dah boleh detect dah. atau pun sis pgi je klinik pakar yg ada buat TVS. better cari awal, supaya senang detect awal kalau ada apa2 masalah. Semoga dipermudahkan urusan

sama kes dgn saya..9weeks doktor refer doktor HPj dan doktor HPj repeat scan atas dan scan tvs still sama janin ade tpi xnmpak heartbeat.. so doktor bgi masa 1week utk repeat scan.. sekiranya masih xde progress kena admit utk DnC.. mohon doakn saya n baby ye.. 1st baby after ttc 3yrs..

saya 9w 3d jgk..janin xnmpk heartbeat mmg Blum lg la..yg nmpk kantung dgn egg sack saje... now tgh bleeding tpi dok bg ubt kuat rahim

3mo ago

InsyaAllah Aminn

Biasanya kalau TVScan boleh detect heartbeat awal lagi. Awak scan yang mana?

3mo ago

Sy scan biasa je. Sebab klinik sy scan xda tvs

try klinik lain