Alahan teruk

Assalamualaikum mommy².. saya sekarang 8 weeks pregnant. Saya alami alahan yg sangat teruk termasuk xboleh mkn nasi.. teringin nak mkn tp bile sesuap dah muntah.. badan pun kerap masuk angin sampai ganggu penafasan.. mommy² ada ke MCM saya.. menganggu tumbesaran baby tak..saya dah mula risau.#pleasehelp

1 Balas

normal. kena try test makanan apa yg sesuai dgn kita. awal kehamilan ni folic acid jgn tinggal utk tumbesaran janin