14 minggu 6 hari

Hi mommy... normal k kalau masuk minggu k 14 kerap sakit kepala? sya smpai 5 hari sakit kpla, hilang selera mkn dan berat bdn mkin menurun.. ada x y sama mcm sya? risaulh... dh mnggu depan pergi kk... #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Boleh juga kalau nak pergi check. Saya kena morning sickness yang teruk (datang sekali dengan migrain dan gastrik) sehingga minggu ke-15. Tak boleh bangun langsung, berat turun hingga 10kg dalam masa sebulan lebih. Pergi check doktor kata memang alahan mengandung je.

3y ago

Hi sis... bnyak jga ya sis turun berat badan.... dgn sya 2kg turun. Apa pun terima kasih sis kerana berkongsi dengan sya😘