Leaking

hi mommy.. nk tnya ade x yg pengalaman leaking air ketuban tanpa sedar... last2 bila check doktor ckp air ketuban kurang...

2 Balas

Sy leeking cm 2 3 titik je tiap ari sejak sy 2 bulan pregnant.. tau2 g hospital air ketuban kurg, on the spot czer, masa tu 32 week..air sy masa tu 6..pkol 6.30 ptg cek air ketuban, 7 masuk dlm OT room, pastu 7.30 baby kuar..8 mlm selesai, pkol 10 lebih baru naik wad, dapat katil..huhh

Kalau leaking akn sdr....sbb sepende akan basah