Wajib bersenam atau tidak ?

Hi mommy.. nak tnye lah . klau korang letih.. perlu ke lakukan senaman ringan sperti berjalan ?? saya baru 13week .. anak first..

5 Balas

saya selalu morning walk atau mall walk je 😂 masa 13w saya msih mabuk teruk . tkboleh nak bersenam . tp ikut pada kemampuan badan awak tau kalau nk bersenam 🥰

2y ago

oke mommy..tq

ikut atas diri klau rase penat luar biase rehat lh. smbil baring pun blh senaman. try tngok Google contoh mcm kita spu dlm rumh pun dh senaman... 😇

2y ago

okey . tq mommy

Hiii, boleh light exercise, ikut kemampuan diri sendiri. Rasa tak larat, tak perlu, rehat juga kena cukup.

2y ago

tq mommy..

Klau larat boleh je sis.. tp klau penat rehat lebih baik..

2y ago

oke mommy tq

i kalau da letih i tido je 🤣🤣

2y ago

🤣🤣🤣🤣 sama