Nak tanya something

Hi mommy. Nak tnya yg pernah ada pengalaman ceaser. Saya baru hari ke 12 selepas ceaser. Bahagian jahitan takde rasa sakit dan cantik. Tapi normal ke sakit area perut bwah pusat. Kalau tekan mcm sakit skit. Kalau kita kerap bangun / berjalan/ ketawa/ batuk boleh jd punca ke?

3 Balas

rasanya normal je kot. sbb dekat dgn area tuh juga kan. even da lama pun kkdg terasa juga la. tapi awak baru lagi, jaga baik2x okay. sbb luka dalaman tuh take time sikit.

11mo ago

👍🏻👍🏻👍🏻

Hai, sikit tips. Perbanyakkan makan buah oren untuk sembuhkan luka. Dan makan ubat gamat juga supaya luka dalam elok. Cuma elakkan makan ikan haruan ya

normal sis,sy 2x czer dh 11 thn pun still ada rasa mcm tersiat bhgian dlm..kalo salah pergerakan bangun