folic acid kencing bau ubat

hi mommy. nak tnya, ada tak yang makan folic acid, kencing bau pelik. dia mcm bau ubat,bau mcm tawar2. yg pasti tak bau kencing. bau kencing kan tajam menusuk,even minum air masak pon, bau tajam still ada walau tak pekat. sbb sy hnya makan folic acid shj. sbb awal kandungan. sbelum mkn folic acid takde bau mcm ni. kencing ok tak sakit tak apa. takde simptom uti. cuma bau pelik je. nk tnya normal ke. thanks kalau sudi jawab. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Normal je. Certain ingredient dalam supplement memang akan keluar balik ikut kencing lepas dia dah meresap dalam badan. So memang akan ada slightly bau ubat bila kencing kesan dari lebihan ubat yg tak digunakan