Hi mommy smu

Hi mommy. Nak tny kalau samar line putih.. Ertinya hamil.. Sb i dh 2bulan 9 hari period x dtg#firstbaby

Hi mommy smu
16 Balas

try guna upt ni.. bli kat watson atau guardian.. sbb sy guna yang ini bru naik dua line wlpn satu line tu samar.. mmg positif pregnant scan kat swasta.. sy terlewat haid hari tu sebulan lebih.. terus check.. make sure test waktu pagi yer sblm minum air..

sy penah sbln lebih lewat..tiap mggu check upt tp satu line je ...dah nk dekat 2 bulan tetibe period....kadang sbb hormon xbetol...

4y ago

oh yea ke akka, hmmm

Cuba guna yang strip punya. Mcm dip n tell beli dekat guardian/watsons. And check guna air kencing first lepas bangun tidur.

Boleh jadi yg tu evaporation line. Kalau positive line tu merah2 sikit walaupun samar2. Nanti cuba lagi sekali 😁

saya tak pasti. maybe boleh test sekali lagi guna air kencing pertama setelah bangun pagi untuk tengok result yg betul.

sy pnya dlu mmg sgt trg.. dua kli sy test sbb xpcya dua2 mmg trg dgn dua garis.. bli di Watson.. 😊😊

sis penah 4bulan xdtg period..tiap bulan cek..mmg xde..tapi try cek blk dik..kot ade rezeki adik

4y ago

yea ke akka.. 😍😍😍

Saya 2bulan 12hari Tak dtg period . cek upt -ve . Lps 2 3 Hari dtg period

myb upt tu rosak...bleh test guna upt lain

Cuba test lagi sis..kemungkin upt rosak