16weeks tapi lemas sangat!

Hi mommy! Nak tanya. Sapa time pregnant rasa lemas sepanjang hari? Makan pun lalu x lalu. Rasa lemas sangat. Nak buat keja rumah pun rasa penat. Lelah. Ada x? Saya selalu lemas. Xlarat jalan, nak mengemas. #ingintahu #firstbaby #pregnancy

1 Balas

Biasalah tu, pembawakan baby & perubahan hormon 😬 Saya dah (11 weeks / 6 days), TAPI bdn cepat letih + penat walaupon rutin harian saya sama ja tiap2 hari 😅 Bila jalan terlebih, mudah mengah & rasa mcm tak cukup oksigen ja, tambah pulak pakai mask. Kalau dpt baring & tidur, nikmat sangat 😂 Mak saya kata, bukan senang nak jadi ibu. Perlukan byk pengorbanan & kesabaran. Itulah pengalaman & memori berharga dlm hidup kita.

3y ago

Thanks bagi inspirasi💙 saya pun kdg2 penat sgt2..