8 week scan

Hi mommy, nak tanya memang masa 8 week scan kita mmg tak boleh dengar heartbeat baby ke. Dr kata ianya bahaya for the baby. Tapi masa scan haritu boleh nampak jantung baby cuma tak boleh dengar lagi and baby pun membesar ikut umur dia. semua baik baik je Alhamdulillah. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 week scan
2 Balas

Scan ikut perut ke masa ni ? Mcm sy masa 8 weeks baby dh nmpk tp heartbeat xnampak scan dkt perut. So dr terus scan ikut vagina, baru nmpk heartbeat. Insyallah ada tu sis, nnt repeat scan lg

2y ago

Saya dah pergi other clinic and dah dengar heartbeat. alhamdulillah.