8 week scan

Hi mommy, nak tanya memang masa 8 week scan kita mmg tak boleh dengar heartbeat baby ke. Dr kata ianya bahaya for the baby. Tapi masa scan haritu boleh nampak jantung baby cuma tak boleh dengar lagi and baby pun membesar ikut umur dia. semua baik baik je Alhamdulillah. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 week scan
2 Balas

hurmmm🙄 kalau itu doctor ckp.. beliau lg pakar perkara ne.. nnti cuba checkup lg 12week+ tgk Mcmne pula scan.. semoga sis sihat2 sejahtera baik2 saja n dipermudahkan segalanya 🤲👍💪👌😘

2y ago

betul😉