baby 4m batuk kahak

hi mommy nak tanya mcm mana nak kurangkan batuk kahak nii , makin teruk baby batuk

3 Balas

kalau makin teruk better bawak pergi klinik ..risau paru paru dia .. Dan nk share jgk ..ank mummy masa umur 3m++ batuk , mummy pergi klinik + mummy belikan patch tasneem .. tampal setiap malam 1patch ... alhamdulillah sempat pakai 4patch baik dengan izinNya 🥰

kalau makin teruk, better bawa p klinik sedut la.