Naik bus masa pregnant

Hi mommy. Nak tanya kalau pregnant boleh ke naik bus dlm perjalanan 4jam mcm tu? Tq semua #pleasehelp

2 Balas

sambil duduk tu pun boleh buat stretching bila rasa nak lenguh tu. dua2 kaki tu kalau boleh gerakkan jugak skali-skala. pusing arah jam 10x lepas tu pusing lawan jam pulak 10x. ulang setiap 30-40 minit

2y ago

haah betul jgk kan. btw tq ye awk 🌹

4 jam ok je. Bila bas ada berhenti mana2 awk jalan2 renggangkan kaki

2y ago

Masa naik bas tu dh akhir 2nd trimester. Skrg ni tgu hari bsalin...dh sakit2 ni, tgu timing g hsptl saja ☺️