Contoh makanan khasiat bagi ibu yang sibuk bekerja

Hi mommy nak tanya contoh makanan khasiat bagi kandungan 7 weeks apa dia ? Bagi ibu yang sibuk bekerja kurang masak kt rumah😅

2 Balas

For me la, tak kisah apa pun as long as complete meals. (Carbs, protein, sayur & buah). Cukup semuanya. Kalau saya boring makan nasi, saya tukar makan roti macam subway tu ke, okay juga. Cuma saya ni memang makan sayur dan buah, so dua ni memang saya akan lebihkan. Cheat day? Semestinya ada. Tapi apa apa pun bersederhana je.

saya 6 weeks dan kena makan sikit2 but frequent sbb selalu kembung dan bloated. saya akan makan kacang gajus atau blueberry untuk snacking.