Bila boleh beli barang baby?

hi mommy... nak tanya bila boleh beli barang baby? due date bln ogos.. #firstbaby #firstmom

12 Balas

saya pun due bulan 8 jgak tpi sbbkan kali nie pregnant twin..sy da beli brg ckit2 kot baby twin nk kluar awal..sy beli stroller ngan baby coat yg prelove jea..penyidai baju baby pun da beli...yg lain akan menyusul..

1y ago

sy da adew satu standby yg dari anak 2nd lagi..jadinya sy tambah satu lagi sbb masa anak 2nd dulu memg berguna benda nie..especially utk buat kerja rumah n tidur mlm