Anak first 3rd degree tear , skrg tgh mengandung tunggu due bulan 1/2023 .

Hi mommy , nak tanya , ada tk sape2 sini pengalaman bersalin normal koyak 3rd degree tear ? Dan dah bersalin lgi , nak tahu sama ada boleh normal lgi ke kena czer ? Saya trauma sgt nak bersalin anak ke2 ni memandang anak first 3rd degree tear 😔 . Lagi pula saya mengandung anak first belum cukup 2 tahun , buatkan saya lagi takut 😭 boleh share pengalaman ? Nk amik fpp dah full kt putrajaya . Jdinya saya jadi takut sgt2 , hari2 fikir mcm mana nasib bersalin anak no 2 ni 😢#bantusharing #firstbaby #ingintahu

6 Balas

Sis da consult Dr? Nant ble next appoinment dgn Dr, tnye Dr trus..