Hospital Serdang

Hi mommy nak tanya, ada tak yang baru baru ni bersalin di hospital Serdang, okay tak layanan kat sana?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Sambungan… Okay yg paling berjasa pengorbanan ibu tu, kakak ipar saya bersalin normal vacuum sampai koyak teruk dan putus urat kentut. Dah sakit bersalin, sakit pulak operate nak jahit balik urat kentut. Allahuakbar. Kesian betul saya dengar. Sampai dr betul dtg check dia sampai terkejut kenapa teruk sangat. Bayangkan jadi bahan uji kaji ni. Allahuakbar. Dah sudahnya time bayar bill takde charge pun utk operation/vacuum. Buat mcm tak bersalah pulak. Lepastu dlm record bersalin takde pun ckp pasal vacuum/koyak teruk. Apa nak jadi? Tak patut buat mcm tu. Takut kena saman ke? Takut dipersalahkan ke? Maaf kalau saya ada guris kan mana2 hati. Saya hanya bercerita benar dan takde niat lain. Selebihnya Allah lebih tahu

2y ago

Ala saya tak berani nak recommend kan awak mana2 hospital. Semua sama je awak. Berdoa la ye. Due bulan 9 tu tak lama dah tu. Semoga dipermudahkan urusan awak inshaaAllah aamiin 🥰