Hospital Serdang

Hi mommy nak tanya, ada tak yang baru baru ni bersalin di hospital Serdang, okay tak layanan kat sana?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

tak bersalin, tp ada pengalaman duduk wad bersalin tu sbb kena covid masa pregnant ni.. layanan overall ok, tp ada la sorang dua yg mulut tak ada insurans, dan mungkin menguji kesabaran.. 😅 yg duduk sebilik dgn saya bersalin czer, dan kami covid pulak, mmg demam tak larat, tak boleh keluar bilik tidur je, tp pagi2 kena marah tak kemas katil katanya..

2y ago

mcmtu pulak ya😯