Susu fm untuk naikkan berat badan baby 6 bulan

Hi mommy, nak tanya ada tak suggest untuk susu naikkan berat badan baby umur 6 bulan.. anak saya saya sekarang minum susu frisolac, tapi naik dalam 200-300g sahaja sebulan.. anak saya dah try s26 gold masa umur sebulan tapi dia ada ruam merah.. sekarang berat baby 6 bulan hanya 6.1kg sahaja.. any suggestion mommy out there fm yg sesuai untuk baby.. baby sekarang dah makan but still berat sama je.. #firstmom #firstbaby

2 Balas

hi.. anak sye masa 6 bln pun naik 300g je dr 5 bln.. mnum susu dupro.. 5 -6oz gap 3 jam..