Pregnant 22 week

Hi mommy nak tanya ada effect ke kalau makan maggi ?? Sebab saya selalu laa jgk makan maggi masa trim 2 ni sebab itu je yg cepat dan boleh telan...

3 Balas

kalo sis nak mkn juga. kurangkan perisa dia. maggie tu kalo boleh rebus 2x. yg pertama untuk buang salutan yg jadikan maggie tu keras, kedua tu rebus tuk bg masak betoi. masa sama boleh try baca artikel ni https://my.theasianparent.com/makan-maggi-semasa-mengandung

Hrp sis bole kurg kn lps ni sbb risau drh tinggi and mknn tu kurg berkhasiat skit utk fetus.. Huhu. Apepun bole rebus 2x tapis air buang wax kt maggi tu betul2 dan kurg kn skit perencah tu. Take care sis

better letak sayur dlm meggie tu..rebus 2x, kurgkan perencah tu...