37 weeks memang baby tak active sangat macam sebelum ni ke????

hi mommy’s nak tanya 37 weeks ni memang baby tak active sangat macam sebelum ni ke. #firstbaby

2 Balas

macam saya haritu , 3hari baby tak aktif sangat lepastu pergi hospital then kena tahan wad sbb doctor nak pantau . result urin saya ada kencing kotor , kena tahan wad dalam 3hari . dia akan bagi antibiotik , sebab benda macam tu boleh membahayakan baby . lepas dah on antibiotik baru baby dah start gerak ok

hey mom! normally dorang ada time2 yang dorang active bila dah start besar ni. tapi makesure pegerakan tu cukup 10x pagi petang kay