HILANG MUAL MAKAN ASAM

Hi Mommy mommy, nak tanya.. elok ke asam buah merah ni kalau mommy preggy makan? Sbb katanya tak elok ada pewarna. Tapi buah asam ni je yg masuk dengan tekak untuk hilang mual ??

HILANG MUAL MAKAN ASAM
2 Balas

saya pun makan ni..dgn anggur kering tu...cpt rasa hilang rasa mual tu...makan sikit je.bg hilang mual sis..bkn makan sebalang kan...setakat ni alhamdulillah sy dah ok....dah hilang morning sickness nnt boleh stop dah...

Perghhhh lama xjumpa asam/jeruk ni...dlu kecik2 hantu mkn yg ni....