Normal ke nak masuk 16 perut tk nampak , dan kadang2 perut rasa cucuk2 dan tegang kalau lepas mkn

Mommy masa week 16 mcm mana ye keadaan. Saya first time pregnant 🥲#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

tak perlu risau kalau tak nampak perut. yg penting setiap kali check up baby okay dn aktif.

normal. saya sampai 37w pon org tak nampak perut 🤣 baby keluar sihat je

2y ago

Yeke sis 😂 bila balik org mesti tanya mana perut .. yg cucuk2 tu normal ke sis