Perancang depo

Hi mommy, macam mana ye nk inform kat misi kk yg kita nk tukar dari depo kepada pil, sya dh 2 kali cucuk.. means dh 6 bulan period tak dtg, emosi xyah cakap.. x stabil langsung.. hari² stress walaupun perkara kecil sampaikan husband pun pelik sbb masa anak ke 2, ambil pil ok je.. period teratur, emosi pun x mcm sekarang.. rambut gugur sampai dh ada part yg botak.. sya bgitahu misi nk tukar kepada pil tapi misi cakap tak boleh kena depo jgak sampai anak 2 tahun sbb sya operate.. ada cara lain atau ayat lain ke yg boleh buat misi faham keadaan saya 🥲

2 Balas

ade org amek pil, x sesuai. x sesuai mksd nya bukan period berpanjangan ke ape. tapii sbb ade mslh lain, high bp, bmi x normal, obesiti, and so on. bila amek pil jadi x berkesan.

Buat dekat private kot. Susah kalau misi tak faham ni. Kita yang kena hadap masalahnya.