semnggu lewat period

Hi mommy .Lately ni saya asyik letih and tergerak hati nk test tpi saya confius ni +pov ker -neg sbb saya bnyk kli dh test smpai rsa stress :(mohon pencerahan#seriusnanya #pleasehelp

semnggu lewat period
15 Balas

saya preggy atau tak ye SBB doc Blom sahkan lagi. kalau Korang nampak MCM MNA ya. mohon pnjelasan

1y ago

upt +ve ke? maybe scan tlalu awal sampai doc pun takboleh nak sah kan lg. sis tunggu kandungan 8w-10w mcm tu nanti repeat scan. kalau pregnant inshaAllah nampak dah