semnggu lewat period

Hi mommy .Lately ni saya asyik letih and tergerak hati nk test tpi saya confius ni +pov ker -neg sbb saya bnyk kli dh test smpai rsa stress :(mohon pencerahan#seriusnanya #pleasehelp

semnggu lewat period
15 Balas

insyallah ada ni yunk..mcm sy pun pakai benda ni first check samar2 but mcm x percaya sy check 10kali tetap samar2 now sy beli upt kt farmasi dan setiap hari sy akan test upt alhamdulillah setiap test mesti double line tp dh terang dh sbb sy nk masuk 5week dh..